Days like this

Heia

Hva er vel bedre enn helger hvor man møtes en gjeng og lager god mat sammen. Slike helger skulle man hatt mange flere av, i stede for å dra ut på byen. Så i helga ble det en slik koselig kveld. Vi lagde masse god mat og ente ut på bowling etterpå, hvor jeg med mine totalt 34 poeng tapte så som bare f. ALTSÅ hvordan er det i det hele tatt mulig å få en totalscore på 34 poeng? Vi hadde det iallefall kjempekoselig uansett.

 

Å drite litt i alt

Heia dere!

Hva er vel bedre enn en dag hvor man bare kan ta en skikkelig rolig morgen i en ellers helt sinnsykt stappet hverdag? Å bare kunne stå opp og drite litt i alt man egentlig skal få gjort, og heller bare slappe av med en lang frokost. Vel, i dag ble fort til en slik dag. Vi dro oss opp relativt tidlig og endte heller ut med serier og mat hele formiddagen. Slike dager burde man egentlig være mye flinkere til å unne seg selv. Så i morgen er det tilbake til skole og jobb før helg og fult kjør.

Tenkte også å kjøre i gang med noen ukens spørsmål så gjerne legg igjen et spørsmål om du har noen.<3

 

Findingsfestivalen 2019

Reklame | Findingsfestivalen

Hei dere!

 

Da er Findings 2019 over for denne gang, og herlighet som vi har kost oss på festivalen. Det ble akkurat like bra i år som de tidligere årene vi har vært der – selv om vi fikk litt regnvær. Men hei hva gjør vel det på en slik festival som denne? Som alltid gleder jeg meg bestandig til fyrverkeriet på slutten, og det ble et show man ikke akkurat glemmer med det første. Om du ikke har tatt turen på denne festivalen tidligere bør du virkelig tenke på å sjekke den ut neste år!

Vi sees neste år Findings også snakkes vi forhåpentlig hvis fremover på plattformen her.<3