Planlegging av event

 

Da er vi endelig i boks med planlegging av et svært event vi skal ha på et utested her i Trondheim. Vi har planlagt dette i laang tid nå, så herlighet det er greit å være ferdig nå. Det er alltid like spennende å planlegge store eventer og særlig fester når det er flere hundre mennesker som skal komme. Så da er alt av kontrakter, lys, DJ, lokale og hvordan bordene og stolene skal stå ferdig planlagt. Kun rigging og at datoen skal komme på kalenderen som står igjen. DIGG!

Om dere forresten har noen forslag til hva jeg kan skrive om, så gjerne legg igjen en kommentar under så kanskje kreativiteten min kommer seg litt mer etterhvert.<3 

 

Vi sees

 

 

London

Heisann dere, ja da er det to år siden sist gang jeg skrev noe som helst på denne bloggen. Så etter alt for mye frem og tilbake falt valget på å prøve å blogge litt igjen. Eller igjen blir vel feil å si – men å prøve å blogge litt i alle fall. Tenkte også å fortelle dere litt om helgen vi har hatt her i London de siste dagene og anbefale noen steder dere må ta turen innom, om dere tenker å dra hit. Jeg elsker byen og kunne bodd her og levd her om jeg hadde hatt muligheten, for herreguuud for en by! Så mye som skjer og så mange mennesker hvor absolutt alle driver med sitt og hvor det alltid skjer noe.

 

Vi har i alle fall kost oss supermasse her i storbyen hvor shoppingweekend sto øverst på listen denne gangen. Vi har shoppet, spist god mat og testet nye ting man ikke finner her hjemme i Norge.

 

 

 

Men noen anbefalinger hvor dere bør ta turen om dere skal hit. London har jo over 30000 store og små butikker men disse liker i alle fall vi.

 

  • Stradivarius – denne butikken faller det kanskje ikke helt naturlig å gå inn på når man bare passerer utstillingsvinduene. Da ser den kanskje litt ?kjærring? ut, men når man gir det en sjanse og ser litt i mellom plaggene som henger der har de såå mye fint!

 

  • Topshop – så klart er denne butikken på listen når det kommer til London! Og den som ligger i Oxford Street er et must. Med tre etasjer til kvinner hvor de har alt som passer en hver stil. De selger alt fra jakker laget av noe som minner om gavebånd, plaststøvletter i pastellfarger til helt vanlige hvite gensere.

 

  • House Of London – dette merket kan dere få kjøpt hos Topshop. Her har de alt mulig av nydelige klær med særpreg. Og det beste av alt – de kommer med nye plagg i butikkene veldig ofte! Når vi var innom på lørdag solgte de andre plagg enn de hadde dagen før. Jeg fant en utrolig fin, rød jumpie som jeg kan vise dere senere.

 

  • Miss Selfridges – på denne klesbutikken har de en stil som passer en hver, selv om en de av klærne er en del ?extra?. Man finner så mye fint her.

 

  • Victoria´s Sceret – dette er et must om man er i London. Med masse fint undertøy som passer til en hver smak.

 

  • Pluss, Nike hvor de har fire etasjer med klær, sko og absolutt alt til trening, River Island og Forever 21 og de flotte butikkene som YSL og Louis Vuitton.

 

 

 

 

Også må dere sjekke ut det fine senteret Westfield. Vi brukte en hel dag på dette senteret så dere skjønner sikkert hvor stort det er!