Vakre steder i Monte Negro

Hei dere!

I dag ble det en hel dag på kjøretur til nabolandet hvor vi tilbringer sommeren. Vi satte snuten over mot Monte Negro og besøkte flere flotte steder som Kotor og Tivat. Må ærlig si at Tivat er et nydelig sted hvor alt er meget flott ordnet og pyntet. Gamlebyen i Kotore har også mye pent med seg og begge plassene er fine steder å besøke om man er i Monte Negro. Begge plassene med ulik form for sjarm. Vi koste oss masse med lunch og handling og herlig sommervarme! Så etter å ha holdt på å smeltet vekk i bilen var det utrolig deilig å bare gå rundt å se og oppleve steder som dette. Selv om de to plassene er veldig forskjellige fra hverandre er de virkelig vært å oppleve.

Har en liten tanke om å begynne å blogge litt mer «fast» fremover så vi får se om dette lar seg gjøre. Så sees vi 🙂

Stavernfestivalen 2018

Annonse

Stavern 2018 dere var en opplevelse uten like! Denne festivalen er virkelig å anbefale om du vil oppleve noe helt utenom det vanlige! Herregud vi hadde sett for oss en helt annen type festival enn dette før vi kom men dette overgikk all forventning man kunne hatt. Man bor sammen med andre på en diger camp hvor man får stiftet nye bekjentskap, festet utover kveldene og oppleve så sykt mye tøft sammen. Konsertene også var utrolig rå, hvor absolutt ingenting er spart på av lyseffekter eller lyd. Denne festivalen bør du faktisk sjekke ut neste år om du ikke allerede har planer om det.

Og vi da som faktisk lurte på om vi skulle pakke med oss høyhælte sko(??) asså på en slik festival er det ikke å anbefale. Her kan man pakke med seg sandaler, badetøy, hettegensere og håndkle da dagene går med på stranden og på festivalen! Supermorro og en opplevelse man ikke kunne vært foruten.